Ons aanbod


Mitch gym is de ideale omgeving voor recreanten die graag aan hun conditie en weerbaarheid werken.

Door middel van leuke en intensieve trainingen wordt  je in "no time" fitter en sterker.


Neem bijvoorbeeld onze Thaiboks groepslessen, deze worden op dusdanige wijze gegeven dat je geen blessures oploopt.

Wij werken uitsluitend tegen elkaars handschoenen en bescherming.

Je leert dus de techniek van het boksen/thaiboksen maar dan zonder sparren. Toch liever geen menselijke tegenstander? Neem dan deel aan onze bokszaktraining op zondag om 9.00 uur. Hier leer je de technieken die je ook in de thaiboks technische trainingen kunt toepassen. 


Ook voor de jeud heeft Mitch gym leuke programma's ontwikkeld zoals Thaiboxing teens en kids waarop kinderen op een uitdagende en intensieve wijze Thaiboks technieken leren beheersen.

De jeugdleden leren tijdens de les echte Thaibox technieken doormiddel van spellen die de motoriek en het reactievermogen verbeteren. Iedere les staat in het thema van respect, discipline en communicatie om zo ook de weerbaarheid van de kinderen te verbeteren.


Wilt u afvallen, fitter, sterker, leniger worden? Uw boks of thaiboks vaardigheden bijschaven of geheel vanaf nul beginnen? 

Wij verzorgen ook personal training aan (Top)sporters die op een creatieve wijze sportspecifiek willen trainen. Deze lessen worden geheel op maat gemaakt aan uw trainingswensen. 

 


Groots succes is de Private small group training. Hierbij krijgt u persoonlijke coaching maar kunt u dit met meerdere personen plaats laten vinden. Denk hierbij aan een wekelijkse training met een kleine vriendengroep of sportief deelnemen samen met het hele gezin!


In onze complete fitness kunt u middels persoonlijke schema's werken aan uw kracht en conditie. Deze schema's krijgt u in een app toegewezen. Liever uw eigens schema's samenstellen? geen probleem! 

Twijfelt u of fitness iets voor u is? Sluit dan nu het drie weken gratis lidmaatschap af en plan een intake in met een van onze instructeurs. 

Tijdens de intake krijgt u uitleg over:


  • Alle apparatuur
  • Het gebruik van onze fitness app
  • Persoonlijke schema's


Wij zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen met leer- en/of gedragsproblematiek.

Het Mitch Gym Heroes Project (MGHP) is een therapeutische training/traject voor kinderen en jongeren met lichamelijke-, zintuiglijke-, verstandelijke uitdagingen of gedragsstoornissen.


Tijdens onze Mitch Swim sessies leer je de juiste ademhalingstechnieken om in koud water te kunnen zwemmen. Buiten dat het goed is voor je immuunsysteem levert koudwater zwemmen je een energieboost en leert het je je brain resetten om angst en stress van je af te laten vallen.